Wil je online doorgroeien naar de volgende stap en ben je actief in de B2B branche? Wij hebben ervaring met B2B online marketing. In het kort, online succes in B2B bestaat uit de volgende ingrediënten: in kaart brengen aankoopcyclus, content toespitsen op verschillende rollen die actief zijn tijdens het beslissingsproces en tot slot het bereiken van deze rollen met behulp van diverse online kanalen. Nog makkelijker gezegd: creëer waardevolle content waar mensen wat aan hebben en waar tevens naar gezocht wordt!

Succes in B2B dienstverlening of B2B e-commerce

Wij geloven sterk in het bereiken van doelgroepen. Zeker in B2B, of het nu dienstverlening of e-commerce is, zijn er diverse rollen aanwezig tijdens het beslissingsproces. Om te beginnen, is het dus belangrijk om de verschillende rollen in kaart te brengen die tijdens het beslissingsproces aanwezig zijn. Zo wil de inkoper een duidelijk overzicht met de prijzen en eventuele staffelkortingen (die vervolgens makkelijk te downloaden zijn in PDF), terwijl de beïnvloeder meer behoefte heeft aan technische informatie om eenvoudig een vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders. Kortom: focus je op de verschillende informatiebehoefte en creëer waardevolle content waar je de doelgroep echt mee helpt. Zo boek je meer resultaat.

Wij helpen jou met het in kaart brengen van de doelgroep en bepalen welke online kanalen het meest effectief zijn om deze doelgroep(en) te bereiken. Dit op een schaalbare, gestructureerde en meetbare manier waardoor de waarde van online marketing voor jouw organisatie direct zichtbaar wordt. We richten alle processen zo in dat we snel resultaat (lees: meer omzet) kunnen realiseren op een manier die inzichtelijk en transparant is.

 

Waarom kiezen B2B bedrijven voor Search Signals

Inmiddels zijn we ruim 5+ jaar actief in online marketing. We zijn bewust een klein online marketing bureau, omdat wij geloven in specialisme en kwaliteit. Wij verdiepen ons in onze klanten en streven altijd een langdurige en prettige samenwerking na. We hebben aantoonbaar resultaat in B2B. Onze ervaring zetten we graag in om meer omzet te realiseren voor jouw B2B bedrijf.

We begrijpen de wens voor een transparante en flexibele samenwerking. Dit betekent ook dat we de prestaties inzichtelijk maken in een heldere en ‘begrijpelijke’ rapportage. Geen poespas, maar heldere cijfers. Kortom: antwoord op de vragen als: “hoeveel budget stoppen we er in en wat krijgen we hier vervolgens voor terug.

  5+ jaar bewezen resultaat in B2B & e-commerce
  Schaalbare manier van werken = snel groeien
  Géén wurgcontracten
  Samenwerkingspartner = kennis delen & samen groeien
  Wij realiseren meer omzet voor jouw B2B bedrijf

DOELGROEPEN BEREIKEN MET HET SEE-THINK-DO-CARE MODEL

Voor het in kaart brengen van de doelgroepen en verschillende rollen die actief zijn tijdens het beslissingsproces maken we gebruik van het SEE-THINK-DO-CARE model van Google. Met behulp van dit model is het eenvoudig om de verschillende contentbehoefte tijdens de zoektocht naar een bepaalde dienstverlening per fase goed in kaart te brengen. Vervolgens kunnen we hier effectieve online strategieën aan koppelen en het online marketing budget beter verdelen.

 

Online adverteren met doelgerichte online marketing - Search Signals