Lasercentrumbilstraat.nl is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van laseroplossingen voor huidproblemen. Zo hebben zij lasers gespecialiseerd voor pigmentvlekken, tatoeages, haren & diverse huidproblemen.

Lasercentrumbiltstraat.nl heeft 5 locaties over het gehele land verdeelt. Met het deskundige team excelleert het lasercentrum met hun discrete en gebruiksvriendelijke werkwijze.

Diensten: SEO

Branche: B2C

De uitdaging

Omdat Lasercentrumbiltstraat.nl meerdere vestigingen heeft is het belangrijk dat zij zowel lokaal als landelijk zichtbaar zijn in de organische zoekresultaten. Zij hebben vele verschillende soorten diensten die zij aanbieden. Het doel is om met verschillende landingspagina’s te gaan scoren op de verschillende niche diensten die zij aanbieden.

Lasercentrumbiltstraat.nl heeft verschillende lasers die zij gebruiken voor verschillende huidproblemen. Deze huidproblemen zijn ook nog eens onder te verdelen bij verschillende lichaamsplekken. Hierdoor waren er veel verschillende thema’s waar content voor gecreëerd moet worden. Zij waren namelijk niet zichtbaar op de gerelateerde zoekwoorden voor al deze verschillende thema’s.

Lasercentrumbiltstraat.nl zocht naar de mogelijkheid om de organische vindbaarheid te verbeteren. Daarnaast willen zij ook de autoriteit van de website versterken.

De oplossing

We hebben een content strategie ontwikkeld dat volledig gericht is op de doelgroep. Met behulp van het SEE-THINK-DO-CARE-model hebben we content ontwikkeld voor alle belangrijke thema’s.

Door een heldere en duidelijke analyse te maken van de vragen en behoeftes van de doelgroep konden we heldere en gebruiksvriendelijke content creëren. Door middel van een schaalbare werkwijze hebben we op korte termijn veel content geschreven en geplaatst.

Daarnaast hebben wij veel outreach gedaan om de autoriteit van Lasercentrumbiltstraat.nl te verhogen. Door veel informatieve content op externe (maar zeer relevante) websites te plaatsen hebben we laten zien dat Lasercentrumbilstraat.nl een autoriteit is in zijn vakgebied.

case lasercentrumbilstraat

De resultaten

Het gevolg van onze strategie is heeft zeer positieve resultaten gehad. We hebben top 5 posities met belangrijke zoekwoorden op zowel lokaal als landelijk niveau behaald.

  • + 3.166% Meer zoekwoorden in de top 5 zoekresultaten
  • + 1.233% Organische zichtbaarheid
  • 50+ Pagina’s geoptimaliseerd

 

> Gratis consult