Fietsenopfietsen.nl is de nummer één aanbieder op het gebied van betaalbare fietsen. Ze bieden zowel kinderfietsen als heren- of damesfietsen aan, dit van merken zoals Popal, Altec, Spirit, etc. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende inch- of framematen.

KLANT: Fietsenopfietsen.nl

WEBSITE: www.fietsenopfietsen.nl

DOEL: hogere posities in organische zoekresultaten bereiken + meer omzet realiseren

VRAAGSTELLING

Fietsenopfietsen.nl was op zoek naar een partner die ervoor kon zorgen dat zij doorgroeide naar de volgende stap. Voorafgaand aan onze samenwerking scoorde zij in de organische (SEO) zoekresultaten hier en daar al posities in de top 10, maar weinig posities in de top 3.

Aangezien de betaalde zoekresultaten al veel zichtbaarheid (lees: kliks & bereik) afsnoepen van de maandelijkse zoekvolumes was er de wens om in de top 3 zichtbaar te zijn.

OPLOSSING

We zijn ervan overtuigd dat je de grootste winst behaalt door te kijken naar de basis. Zo is er als eerste gekeken naar de basis van de website. Staat het geraamte klaar om de potentie van de huidige pagina’s en nieuwe pagina’s optimaal te benutten? Vervolgens is er uitgebreid doelgroeponderzoek gedaan en is hier een content strategie aan gekoppeld. Hierbij was schaalbaarheid + focus op meer conversies een van de belangrijke speerpunten.

RESULTAAT

Inmiddels staan er 125+ zoekwoorden in de top 3 binnen Google.nl. Ben je benieuwd naar het resultaat? Google dan op een van de volgende zoekwoorden:

  • omafiets
  • herenfiets
  • kinderfiets
  • jongensfiets
  • meisjesfiets

Zie hieronder het voorbeeld van omafiets:

Case FoF - omafiets nummer 1

HOE DENKT FIETSENOPFIETSEN.NL OVER ONZE SAMENWERKING:

“Wij werken reeds 5 jaar samen met Search Signals. Het is een professionele partij, waar je niet wordt behandeld als een nummer. Oprichter Bas Klein heeft veel verstand van SEO en SEA technieken en is altijd bereid om te sparren over een toekomstig plan. Hij zorgt ervoor dat hij altijd up to date blijft door de bekende blogs te lezen en naar de belangrijke conferenties te gaan. Zijn SEO technieken zijn lange termijn en voorzichtig, niet het korte termijn cowboy gedrag dat je vaak bij andere SEO partijen tegenkomt. Het is een flexibele partij, waar je zelf kan kiezen op welke zaken je de nadruk wilt leggen. We hebben een mooie tijd achter de rug en ik hoop dat dit nog even blijft voortduren!” – team Fietsenopfietsen.nl

 

Wil je met je webwinkel of bedrijf doorgroeien naar de volgende stap op het gebied van online marketing? Wij helpen je graag bij het behalen van meer omzet en succes.

> Gratis consult