Deurengigant is een online aanbieder van deuren. Je kan hier je eigen deuren naar eigen voorkeur op maat laten maken.  Je kan hier verschillende type deuren (binnendeuren, buitendeuren, barndeuren, etc.) kopen van verschillende merken.

KLANT: Deurengigant

WEBSITE: www.deurengigant.nl

DOEL: hogere posities in organische zoekresultaten bereiken + meer omzet realiseren

hoger scoren in SEO resultaat met deuren webshop

VRAAGSTELLING

Deurengigant was op zoek naar een manier om de landingspagina’s te verbeteren en het aantal bezoekers op de website te verhogen. De website presteerde al goed binnen de organische zoekresultaten, maar Deurengigant.nl wilde een stap doorgroeien en op een nog grotere schaal zichtbaar zijn. Dit door nog meer antwoorden te geven op de zoekvragen van potentiële klanten.

OPLOSSING

Als eerste zijn de zoekvragen en contentbehoeften van de doelgroep(en) goed in kaart gebracht. Aan de hand van dit onderzoek kwamen interessant topics naar voren waar we nog niet zichtbaar op waren. Vervolgens is een strategie bedacht om deze doelgroepen te bereiken met een relevante boodschap. Door de juiste mix van informatieve en commerciële content is de website relevanter geworden voor de verschillende doelgroep(en) en dus ook voor Google.

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het inhoudelijk verbeteren van de landingspagina’s. Ook hier hebben we belangrijke elementen toegevoegd die uit ons onderzoek naar voren kwamen.

RESULTAAT

Inmiddels zijn we al ruim 12+ maanden bezig en is er iedere sprake van een continue maandelijkse groei (35+%) aan bezoekers vanuit de organische zoekresultaten. De juiste mix van het beantwoorden van zoekintenties en het tonen van de juiste type content zijn hierbij doorslaggevend geweest. Meer relevante informatie bij meer relevante zoekwoorden.

De bezoekers krijgen te zien waar ze naar op zoek zijn. Benieuwd naar het resultaat? Google zelf op deur-gerelateerde zoekwoorden!