Wil je harder doorgroeien met jouw webshop en ben je op zoek naar de juiste strategie om dit te doen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door onze ervaring in de e-commerce business snappen wij heel goed dat het draait om één ding: meer omzet.

Wij geloven in het bereiken van doelgroepen. Want uiteindelijk is het niet Google die een bestelling op je website plaatst, maar een mens. Met onze doelgroepgeoriënteerde aanpak kiezen wij voor langdurig resultaat, oftewel toekomstbestendige e-commerce strategieën. Ouderwetse praktijken en manipulatieve tactieken om Google om de tuin te leiden zijn korte termijn en worden uiteindelijk hard afgestraft. Wil je resultaat? Dan kijk je naar hoe je waarde voor je doelgroep toevoegt. Meer waarde voor de doelgroep = meer waarde in Google.

We helpen jouw bezoekers met het vinden van de juiste antwoorden in Google. Dit op een schaalbare manier waardoor we niet alleen gestructureerd kunnen groeien, maar alle processen zo inrichten dat we snel resultaat (lees: meer omzet) kunnen realiseren op een inzichtelijke manier.

 

Waarom webwinkels voor Search Signals kiezen:

Wij zijn bewust een klein online marketing bureau met meer dan 5 jaar bewezen resultaat in de e-commerce branche. Wij zetten ons in om onze klanten op een schaalbare manier online te laten groeien. Onze ervaring met grote webshops gebruiken wij om de beste strategie te bepalen voor jouw webshop. Voor elke campagne die we starten kijken we verdiepend naar de producten die worden aangeboden, de doelgroep die zij willen benaderen en naar de huidige inspanningen om de beste aanpak te bepalen. Wij kunnen alles managen en in grote vaart sprongen maken.

  5+ jaar bewezen resultaat in e-commerce
  Schaalbare manier van werken = snel groeien
  Géén wurgcontracten
  Samenwerkingspartner = kennis delen & samen groeien
  Wij realiseren meer omzet voor jouw webwinkel

Meer bestellingen met het SEE-THINK-DO-CARE model

Wij geloven in een doelgroepgeoriënteerde aanpak om het resultaat voor jouw e-commerce website op een schaalbare manier te laten groeien. Om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen gebruiken wij het SEE-THINK-DO-CARE model om doelgroep in kaart te brengen. Met dit model kunnen wij per fase de verschillende wensen van de doelgroep in kaart brengen en deze doelgroep(en) vervolgens met de meest effectieve online strategieën bereiken.

Online adverteren met doelgerichte online marketing - Search Signals