SEO teksten laten schrijven door woordengoochelaars

Na de nodige research ben je tot de conclusie gekomen dat SEO teksten laten schrijven een vak apart is. Wij zijn expert in het schrijven en verzorgen van SEO vriendelijke teksten, zowel voor B2C en B2B als markten die te ’technisch’ of te ‘saai’ zijn.

SEO - Search Signals

Taalchirurgen & SEO

Laten we er geen doekjes om winden: het zweet brak je uit toen je zag waar een SEO vriendelijke tekst aan moet voldoen. ‘Zoekwoorden? En creatieve teksten die je doelgroep activeert?’ Om tijd en energie te besparen, heb je besloten om SEO teksten te laten schrijven. Niet alleen door een ervaren SEO specialist, maar juist door echte taalchirurgen.

SEO teksten laten schrijven: onze voordelen

Als online marketing bureau hebben wij alle kennis en praktijkervaring in huis die nodig is om goed te ranken. Dit zijn de voordelen van Search Signals:

1. 7+ jaar ervaring met het schrijven van SEO teksten en online marketing

2. Wij denken mee als tekstschrijver  voor je website én als online marketeer

3. Wij zijn altijd up-to-date, geen Google update is onbekend terrein

4. Wij zijn bewust een klein online marketing bureau, hierdoor kunnen we snel schakelen en kiezen we altijd voor een op maat gemaakt plan

 

Laat je overtuigen door onze expertise. Kunnen we geheel vrijblijvend een voorbeeldtekst voor je schrijven? Neem dan contact met ons op.

SEO teksten laten schrijven? Profiteer van 7+ jaar bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C.

20 redenen om SEO teksten te laten schrijven door Search Signals

Activerende en prikkelende copy schrijven is een kunst. Al helemaal als je de content vervolgens ook zoekmachinevriendelijk moet maken. Wij focussen ons in eerste instantie op doelgroepen i.p.v. op algoritmes. Hebben we een prikkelende tekst? Dan pas maken we de content vindbaar.

 1. Google vriendelijke teksten ranken goed

Voldoe je aan de eisen van Google, dan rank je automatisch beter. Wij zijn up-to-date over de SEO eisen van Google en kunnen daarom de perfecte content creëren. Google wordt onder andere blij van originele teksten, overzichtelijke teksten én nuttige teksten. Precies waar een klant blij van wordt.

 

 1. SEO teksten laten schrijven bespaart je veel tijd

Uren naar je scherm turen. Het Internet afstruinen naar hoe je een goede SEO tekst schrijft. Dat kost ontzettend veel tijd. En dan maar hopen dat je inspanning goed genoeg is. Te veel risico! Besteed je kostbare tijd aan je eigen specialisme. SEO teksten laten schrijven door onze specialisten is veel efficiënter.

 

 1. Uitbesteden brengt meer geld in het laatje

Wat? Meer omzet? Daar heeft elke ondernemer wel oren naar. Staat er kwalitatieve content op je website, dan plaatst Google je hoger in de ranking. Zeker wanneer je in de top 10 staat, heb je veel meer kans op clicks.

 

Meer klikken betekent meer potentiële klanten. Natuurlijk is het laten schrijven van SEO teksten een investering. Maar dit verdien je dubbel en dwars terug met goede content.

 

 1. Voorkom zo spelfouten of onjuiste interpunctie

Slecht lopende zinnen, spelfouten, punten en komma’s op de meest onlogische plekken. Dát geeft een onprofessionele indruk. Zorg voor een fris en fruitige website zonder er zelf moeite in te steken. Laat correcte teksten maar aan onze tekstschrijvers over.

 

 1. De juiste zoekwoorden worden gebruikt

Tja. Dit heb je vast al ergens gelezen. Zoekwoorden. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste zoekwoorden gebruikt en waar kun je deze het beste neerzetten? Google is ontzettend streng op spammerige teksten. Dit is namelijk niet klantvriendelijk. De oplossing? SEO teksten laten schrijven. Want wij weten precies alle ins en outs over zoekwoorden.

 

 1. SEO teksten laten schrijven? Razendsnel nieuwe content

Heb je regelmatig nieuwe content nodig of in grote hoeveelheden? Wij zorgen snel voor kwalitatieve teksten. Ons team aan tekstschrijvers weet in een mum van tijd pakkende en leuke content te schrijven.

 

 1. Goede content staat professioneel

Heerlijk, als een tekst je helemaal meeneemt in het verhaal. Met plezier kun je de teksten op sommige websites lezen. En zeg zelf: dat komt toch professioneel over? Beantwoord de contentbehoefte van je bezoekers. Zorg voor mooie en waardevolle teksten. Hoe? Dat antwoord weet je inmiddels al 🙂

 

 1. Nooit gebrek aan creatieve teksten

Altijd originele teksten op je website. Dat klinkt als een droom. Wellicht heb je zelf al een aantal pogingen gedaan om leuke teksten te schrijven. Is toch een vak apart, vind je niet? Juist door SEO teksten te laten schrijven door onze specialisten, voorzie je elke pagina van creatieve content.

 

 1. Trigger je bezoekers

Allereerst moet content voldoen aan de eisen van Google. Maar vergeet niet om óók je klanten te triggeren. Activeer je klant tot aankoop of tot het opnemen van contact. Wij zorgen ervoor dat bezoekers op de juiste manier getriggerd worden. Beloofd.

 

 1. Verouderde en slechte teksten worden SEO vriendelijk verbeterd

Heb je inmiddels al redelijk wat content op de website staan? Geen probleem. Wij verbeteren óók huidige content. Deze teksten optimaliseren wij volledig, zodat ze goed gaan ranken.

 

 1. Wij plaatsen de teksten op de website

Natuurlijk volledig in overleg. Wij maken de URL aan in het CMS systeem en zorgen ervoor dat de geschreven content pietje precies wordt geplaatst. Dat is één van de vele voordelen van SEO teksten laten schrijven.

 

 1. Wij voeren de Google updates door in de content

Om de zoveel tijd update Google zijn voorwaardes en eisen. Dat betekent in sommige gevallen dat er kleine aanpassingen gedaan moeten worden aan de content. Wij zijn én blijven volledig op de hoogte van Google’s updates. De aanpassingen voeren wij in een razendsnel tempo uit.

 

 1. Je concurrenten blijven beter scoren

Tja. Een doorn in het oog. Concurrenten die maar hoger blijven ranken. Maar wist je dat er een heel grote kans is dat zij óók hun SEO teksten laten schrijven? Extra reden om ons team aan specialisten in te schakelen.

 

 1. De juiste contentstrategie wordt helemaal uitgezet

Search Signals doet niet zomaar wat. Voordat we aan de slag gaan zetten we – in overleg met jou – een contentstrategie op. Welke teksten hebben prioriteit? Waar willen we op gaan scoren?

 

 1. Strafpunten in Google worden voorkomen

De oude technieken worden afgestraft door Google. En dat is maar goed ook. Spammen met zoekwoorden, onzichtbare teksten plaatsen en niet relevante teksten. Daar houdt Google niet van. Voorkom dat je website daardoor lager gaat ranken. SEO teksten laten schrijven is zo gek nog niet!

 

 1. Je gaat voor de beste gebruikerservaring

Hier blijven wij op hameren – we lijken Google wel: gebruikerservaring en klantvriendelijkheid zijn zó ontzettend belangrijk. Je scoort er niet alleen hoger mee in Google, maar bezoekers gaan jou zien als een professionele en betrouwbare partij.

 

 1. Mooie en overzichtelijke teksten scoren beter

Bulletpoints, lijstjes, handige grafieken. Google wordt er blij van. En je klant ook. Wij zorgen ervoor dat je bezoeker de tekst goed en snel kan lezen.

 

 1. Wij houden de resultaten bij

Professionele content is super belangrijk. Helaas wordt het bijhouden van de rankings en evalueren van de resultaten vaak vergeten. SEO teksten laten schrijven levert niet alleen goede teksten op. Wij gaan ook aan de slag met de resultaten.

 

 1. Een frisse meta title en meta description zorgt voor meer clicks

De tekst staat als een huis. Maar niet correcte meta titles en meta descriptions is een gemiste kans. Wij verzorgen óók de meta title en meta description. Zo is er veel meer kans dat er op de URL wordt geklikt.

 

 1. Wij hebben meer dan 7+ jaar praktijkervaring

Herhaling is de kracht van reclame, dus bij deze: Search Signals heeft 7+ jaar ervaring met een team specialisten. Dat betekent kwaliteit en snelheid. SEO teksten laten schrijven door Search Signals betekent SEO vriendelijke teksten. Bij uitstek.

SEO teksten laten schrijven? Profiteer van 7+ jaar bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C.

Werkwijze Search Signals > bij SEO teksten laten schrijven

Tijd besparen en toch hoog ranken, dat kan door SEO teksten te laten schrijven. Onze SEO-tekstschrijvers creëren in een hoog tempo de meest unieke en Google-vriendelijke content. Zo weet je zeker dat de teksten op tijd af zijn en er spik en span uit zien.

SEO teksten laten schrijven, zo werkt het:

 • Vraag een gratis consult aan

Wij laten in het consult zien wat de kansen zijn van je website en welke teksten op korte of langer termijn kunnen gaan ranken

 • Vrijblijvend voorstel (op maat gemaakt)

Wij bieden een passend voorstel aan de hand van je wensen.

 • Eenmalige werkzaamheden

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse en een SEO-technische scan van je website. Dit is een greep uit de eenmalige werkzaamheden die we vooraf aan de werkzaamheden uitvoeren.

 • Maandelijkse begeleiding

Nadat de eenmalige werkzaamheden uitgevoerd zijn, gaat je wens echt uitkomen: unieke en waardevolle content wordt geschreven door onze specialisten.

Kosten SEO teksten laten schrijven

Je bent enthousiast geworden over het laten schrijven van SEO teksten bij Search Signals. Wat kost dit gemiddeld genomen? Een concreet kostenplaatje kunnen we nog niet geven, want het prijskaartje hangt af van een aantal factoren.

Zo zijn de kosten afhankelijk per branche en concurrentie. In de ene branche is veel meer te doen dan in de andere branche. Ook het gemiddelde aantal woorden per pagina en het aantal te schrijven pagina’s wegen mee in het totale kostenplaatje.

Vraag een gratis consult aan en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Na dit gesprek zullen wij een voorstel met het kostenplaatje aanbieden. Zo weet je direct wat deze investering kan opleveren.

SEO teksten laten schrijven? Profiteer van 7+ jaar bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C.