SEO uitbesteden voor e-commerce (B2C) & B2B

Prikkelende content, een resultaatgerichte strategie en hoge rankings. Dat is het resultaat van SEO uitbesteden bij Search Signals. Ontdek ál de voordelen van SEO uitbesteden.

SEO - Search Signals

B2B, B2C (E-commerce): SEO uitbesteden voor elke branche

Content en technieken waar Google tevreden mee is, dat kan elke website goed gebruiken. De afgelopen tijd heb je je verdiept in SEO, maar al snel ben je tot de conclusie gekomen dat dit veel kennis, ervaring en inzet vergt. En dát terwijl je zo efficiënt mogelijk wilt scoren in Google.

Verspil je tijd en energie niet, wij zorgen ervoor dat je bedrijf succesvol wordt. Wat kun je van ons
verwachten?

 • Bewust klein online marketing bureau = flexibel en snel schakelen

Wij maken niet gebruik van een standaard concept. Onze aanpak is klantgericht. Wij kijken naar wat jullie nodig hebben en bieden zowel strategische als uitvoerende ondersteuning met SEO.

 • Sinds 2013 resultaat in B2B, B2C en E-commerce

Al sinds 2013 lang hebben wij ervaring in online marketing. Ons klantenbestand bestaat uit B2B, B2C en E-commerce. Zo kunnen wij elk type bedrijf van dienst zijn.

 • Contract per maand opzegbaar

Bij ons zit je niet vast aan een ‘wurgcontract’. De SEO werkzaamheden zijn altijd per kalendermaand opzegbaar.

 • We worden onderdeel van je bedrijf

Wij voeren niet alleen de SEO taken uit, maar denken ook verder met je mee. Zo denken wij mee als ondernemer en stellen ons altijd oplossingsgericht op.

Op deze pagina lees je 35x redenen waarom je SEO kan uitbesteden. Kies je branche & ontdek waarom je SEO kan uitbesteden:

SEO uitbesteden bij een ervaren SEO bureau? Sinds 2013 bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C

> B2C + e-commerce: 10x redenen om SEO uit te besteden

Het resultaat voor je webshop of bedrijf moet niet afhangen van experimenten of aannames. SEO is eenvoudig om te leren, maar moeilijk om te beheersen. Maak het verschil met je webshop of B2C bedrijf en kies voor specialisten die dagelijks (en inmiddels: jaren) bezig zijn met het optimaliseren van de organische (SEO) vindbaarheid. Wat zijn 10 goede redenen om SEO uit te besteden?

 1. Naast je reguliere werkzaamheden blijft er weinig tijd over…

Het runnen van een webshop of B2C bedrijf kost veel tijd. Naast de klantenservice, boekhouding, aansturen personeel en het bewaken van de groei blijft er weinig tijd over om je bezig te houden met online marketing activiteiten. Voorkom vertraging en blijf doorgroeien.

 

 1. Je wilt de volgende stap maken met je webshop

Op dit moment loopt je e-commerce shop naar behoren. Hier en daar worden er meer top 10 posities gescoord in de niet-betaalde zoekresultaten in Google. Nu is het tijd om door te pakken en exponentieel te groeien met je bedrijf. De basis is gelegd en nu is het belangrijk om door te stoten naar de volgende cyclus van je bedrijf.

 

 1. Kostenbesparing

Wil je zelf je online marketing inrichten? Dan wacht er een steile leercurve die je budget kan opeten. Het doel van SEO uitbesteden is dat je website beter vindbaar wordt en resulteert in meer omzet. De verbeterde zichtbaarheid zal de SEO uitbesteden kosten als goede investering terugverdienen.

Doe hier de gratis check om budget te besparen in Google Ads.

 

 1. Snel meer resultaat: stimuleren bestellingen/aanvragen

Wij werken dagelijks aan de vindbaarheid van webwinkels. Met onze specialistische kennis weten we wat we moeten aanpassen om korte en lange termijn doelstellingen te behalen. Profiteer van onze ervaring en boek sneller resultaat.

 

 1. Je horizon verbreden

Je wilt innoveren binnen je bestaande strategieën, bijvoorbeeld door het uitvoeren van big data analyses om meer groei of kostenbesparing te realiseren.

 

 1. Er is weinig ervaring met SEO

Jij of collega’s hebben wel eens een aantal blogs gelezen, maar je bent niet op de hoogte van wat op dit moment wel/niet werkt en er ontbreekt praktijkervaring.

 

 1. E-commerce is zeer competitief, voorkom de achterstand op concurrenten

De e-commerce branche is zeer competitief. Voorkom dat je qua rankings en verkeer wordt ingehaald door concurrenten. Door SEO uit te besteden

 

 1. Beter inzicht krijgen in wat wel/niet (meetbaar maken)

Wat leidt tot een bestelling? De meeste webshops hebben dit ingesteld, maar is het voor je webwinkel ook duidelijk welke zoekwoorden zorgen voor een hoge gemiddelde conversiewaarde… Wat leidt tot een bestelling/aanvraag? Dit wil je beter meetbaar maken!

 

 1. Geen ervaring met de juiste e-commerce toolkit

Wij werken dagelijks voor diverse webshops en B2C websites. Hierdoor weten wat wel/niet werkt, ook wanneer het aankomt op tooling en met name: het begrijpen van de data & hier actiepunten aan koppelen.

 

 1. Profiteer van een netwerk van e-commerce professionals

Door de jaren heen hebben we een breed netwerk opgebouwd dat o.a. bestaat uit developers en designers. Hierdoor kunnen we onze klanten naast het online marketing palet ook helpen op het gebied van design & development. Zo ontzorgen we onze klanten!

SEO uitbesteden bij een ervaren SEO bureau? Sinds 2013 bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C

> Business to Business (B2B): 10x redenen om SEO uit te besteden

B2B marketing draait om het identificeren en bereiken van doelgroepen. B2B bedrijven hebben baat bij het ontdekken van de klantbehoeften en het oplossen van problemen, kortom: waarde toevoegen voor klanten. Te veel bedrijven focussen zich op het zenden van informatie omtrent de diensten.

Wij hebben ervaring met het bereiken van doelgroepen en het realiseren van meer leads. Lees hieronder waarom je als B2B bedrijf SEO kunt uitbesteden aan online marketing bureau.

 1. Vindbaar zijn onder de zakelijke doelgroep (groeien)

SEO in B2B vereist een andere invalshoek dan SEO in e-commerce/B2C. Wij snappen dat er verschillende rollen invloed hebben op het beslissingsproces bij B2B marketing. Je doelgroep begrijpen = betere keuzes maken voor het bereiken.

 

 1. Er is weinig ervaring in B2B online marketing

Er is te weinig tijd om de B2B SEO actiepunten zelf op te pakken of intern ontbreekt het aan ervaring. Wij hebben meerdere B2B bedrijven bij het uitstippelen van een meetbare B2B SEO strategie. Profiteer van onze kennis.

 

 1. Big data analyse = besparing op budget

Door SEO & online advertising bronnen met elkaar te koppelen, kunnen we betere keuzes bij de budgetverdeling. Stop met gissen en maak data gedreven keuzes.

Doe hier de gratis check om meer budget te besparen in Google Ads.

 

 1. Er worden alleen blogs geschreven…

Je kent het wel. Er is een 2e verbeterslag doorgevoerd in het design. Doel van de website is niet langer een visitekaart maar om meer leads te genereren. Maandelijks worden er blogs geschreven, maar het is onduidelijk wat de resultaten hiervan zijn.

Wij maken een heldere contentstrategie waarbij het niet alleen duidelijk is wie wat doet, maar ook wat de resultaten zijn.

 

 1. Minder vertraging oplopen = tijd besparen

Naast de online vindbaarheid heb je nog andere prioriteiten. Hierdoor blijft er weinig tijd over om je volledig te focussen op een betere vindbaarheid. Schoenmaker blijf bij je leest… Wij pakken de SEO op. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar boek je sneller resultaat en kun je je in de tussentijd ook op de andere prioriteiten focussen.

 

 1. Er ontbreekt een schakel tussen sales en marketing

We denken niet in hokjes en kunnen een verbindende rol spelen tussen sales en marketing. Met deze verbinding komen we tot betere keuzes = meer resultaat.

 

 1. Bureaus hebben alle B2B online marketing vakdisciplines in huis

Wij doen alles op het gebied van online vindbaarheid: SEO, Google Ads, LinkedIn advertising, B2B contentstrategieën ontwikkelen & nog veel meer. Wij hebben alles vakdisciplines onder één dak.

 

 1. Kosten zijn lager in verhouding met het aantrekken van een marketing team

Mocht je een heel marketing team willen aantrekken met een gelijkwaardige ervaring op het gebied van B2B online marketing dan zijn de kosten in verhouding veel lager bij het inschakelen van een extern online marketing bureau. Naast het verschil in de SEO uitbesteden kosten zijn wij als online marketing bureau dagelijks bezig met online, hierdoor ligt ons kennisniveau veel hoger.

 

 1. Er mist creativiteit in B2B content marketing

Je wilt wel starten met SEO maar er ontbreekt creativiteit op het gebied van content… Wij als SEO hulp brengen de customer journey in kaart d.m.v. het SEE-THINK-DO-CARE model van Google. Vervolgens gaan onze ervaren content specialisten aan de slag met het schrijven van content dat niet alleen raakt, maar ook een stimulans is voor de online conversie.

 

 1. We hebben veel plannen, maar beschikken niet over een online netwerk

Naast onze schat van ervaring op het gebied van online marketing profiteer je ook direct van ons netwerk. Zo hebben we bij ieder budget een geschikte developer, designer of andere specialist die waarde bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

SEO uitbesteden bij een ervaren SEO bureau? Sinds 2013 bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C

SEO content / techniek of autoriteit uitbesteden?

De drie belangrijkste pijlers van SEO zijn techniek, content en autoriteit (link building). De meeste ideale uitgangspositie is om alle 3 deze pijlers tegelijkertijd te verbeteren. Wil je liever één of een combinatie van deze pijlers optimaliseren? Hieronder lees je 5x redenen waarom je SEO kan uitbesteden op het gebied van techniek, content en autoriteit.

SEO content uitbesteden > 5 redenen

Bij SEO content creëren komt veel meer kijken dan alleen een leuke tekst schrijven. Wat zijn 5 goede redenen om SEO content uit te besteden?

 1. Meerdere expertises in huis bespaart tijd

SEO tekstschrijvers, online marketeers en SEO specialisten onder één dak, dat kan bijna niet beter. Wij zijn hebben deze expertises in huis en kunnen met onze korte lijntjes voor jouw online groeispurt zorgen. Deze 3 expertises is een ideale combinatie en bespaart daarmee veel tijd.

 

 1. Weinig creativiteit

Gebrek aan creativiteit. Al uren zit je naar je scherm te staren. Schrijven, schrappen. Zonder enig resultaat. Dat kan beter. Verspil je energie en tijd niet aan content creëren, SEO uitbesteden is een veel effectievere strategie.

 

 1. Waar begin je…

Tja. Waar begin je met het schrijven van goede website-teksten en wat komt er allemaal bij kijken? Content schrijven klinkt makkelijk, maar er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Zo is een grondig zoekwoordenonderzoek van belang als je kiest voor SEO teksten laten schrijven. Daarnaast is gestructureerd werken meer dan gewenst. Wij zijn expert in het creëren van SEO vriendelijke content.

 

 1. Eens geschreven, altijd geschreven = false

Even een tekst geschreven of even snel een tekstschrijver ingehuurd die je per cent hebt betaald. Het klinkt heel voordelig en snel, maar op langer termijn is het niet efficiënt. SEO uitbesteden zorgt ervoor dat de content ook wordt ge-update. Google waardeert content dat regelmatig wordt ge-update hoger. Regelmatig je teksten verbeteren – en dat dan op een professionele manier – dat kost veel tijd en moeite als je er geen kaas van hebt gegeten. De oplossing? SEO uitbesteden!

 

 1. De content is geschreven, maar bereikt niemand

Na veel zwoegen en zweten staat je content online. Maar na een maand concludeer je – helaas – dat het weinig of niemand heeft bereikt. Kostbare tijd is verloren gegaan. Dat kan beter! Wij helpen je met het creëren van unieke, waardevolle en SEO-vriendelijke content. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze content op de juiste manier gepromoot wordt.

SEO techniek uitbesteden > 5 redenen

Technische SEO heeft veel invloed op hoe hoog een pagina rankt. Wat zijn 5 redenen om SEO techniek uit te besteden aan SEO-specialisten?

 1. SEO techniek vergt de nodige kennis en ervaring

Je verdiepen in een andere vakgebied, dat kost nu eenmaal tijd en moeite. Heb je deze ambitie niet, dan moet je SEO vooral uitbesteden. SEO bestaat voor een groot deel uit de juiste online technieken toepassen. Wat vindt Google wel goed en wat niet? Zakkenvol kennis en een berg ervaring, wij helpen je graag.

 

 1. Je beschikt niet over de tooling…

Je hebt vast wel eens iets gelezen over handige SEO-tools. Hier heb je een redelijk budget voor nodig. Mocht je dit budget wél hebben, dan zijn aardig wat cursussen nodig om deze tools onder de knie te krijgen. Resultaten moeten namelijk juist geïnterpreteerd worden. Wat kan je eigenlijk allemaal met zo’n fancy SEO-tool? Bespaar tijd en geld. Wij hebben de juiste tools in huis én hebben ervaring met deze tools.

 

 1. Je hebt de punten gevonden maar kan het niet oplossen

Super goed dat je de SEO technische problemen hebt gevonden! Nu wil je het graag oplossen, want anders daalt je pagina in de rankings. Google straft… Alleen, het oplossen is vaak een dingetje. Ingewikkelde codes, ontevreden Google-robots, slechte meta descriptions, duplicate content en nog veel meer technische problemen die bekend zijn in het SEO technische land. Duizelt het je al? Dat begrijpen wij wel. Gelukkig weten wij hoe deze problemen op te lossen zijn. U vraagt, wij draaien.

 

 1. Google’s technische wensen gaan te snel

Update hier, update daar. Google verandert regelmatig het algoritme. Niet alleen qua content kunnen de richtlijnen dan veranderen, maar ook qua technische SEO. SEO hulp is dan wel gewenst, want het algoritme van Google blijft grotendeels een raadsel. Goed nieuws: wij blijven up-to-date blijven en volgen Google op de voet blijven.

 

 1. Er ontbreekt een verlengstuk tussen klant & developer

De meeste websites hebben een externe developer. Mocht een probleem zich voordoen, dan kun je natuurlijk overleggen met de developer. Maar wat als de developer zegt dat je meta descriptions te lang zijn en niet goed genoeg en je daardoor slechter scoort? Dat is iets wat jij moet oplossen. Een developer is geen SEO specialist. Maar wij wel! De SEO uitbesteden bij Search Signals zorgt ervoor dat wij een belangrijke schakel kunnen zijn in het geheel.

SEO autoriteit uitbesteden > 5 redenen

Wellicht heb je hier nog nooit van gehoord. SEO autoriteit is het minder bekende begrip in de SEO wereld, maar absoluut niet minder belangrijk. Waarom SEO autoriteit uitbesteden handig is?

 1. Jarenlange ervaring met link building volgens richtlijnen Google

Linkbuilding, daar weten wij alles van. Kort gezegd houdt linkbuilding in dat je een blog of artikel schrijft voor een externe website. Vaak willen zij – al dan niet tegen een vergoeding – jouw tekst plaatsen op hun website. In ruil daarvoor linken zij naar jouw pagina of website. Zo creëer je een groter bereik. Hoe werf je teksten, wat zijn betrouwbare websites en welke regels heeft Google opgesteld voor linkbuilding? Voor ons is dit bekend terrein.

 

 1. Linkbuilding, pas op voor onbetrouwbare linkjes

Wellicht heb je wel eens een gratis tool gebruikt om te kijken welke websites naar jou linken. Of heb je aan een vriend die in fietsen handelt gevraagd of hij naar jouw website wilt linken. Dat terwijl jij misschien wel een badkamerspecialist bent. Google vindt het ontzettend belangrijk dat je relevante en betrouwbare linkjes ontvangt. Wij zorgen voor gezonde linkbuilding.

 

 1. Een verhoogde domeinkracht = betere vindbaarheid

Oké, linkbuilding. De bovenstaande redenen gaan daarover. Maar wat levert dit op? Het voordeel van SEO autoriteit uitbesteden is dat wij ervoor zorgen dat je website beter vindbaar is. En, goede linkbuilding zorgt voor een verhoogde domeinkracht. Hoe hoger je domeinkracht, hoe hoger Google je plaatst in de rankings. Perfect dus, dat wij specialist zijn in linkbuilding.

 

 1. Voorkom dat je wordt ingehaald door concurrenten

Besteed je alleen tijd aan content creëren, dan mis je een hoop omzet. Óók linkbuilding is namelijk van groot belang om meer klanten te werven, zoals je inmiddels weet. Jouw concurrenten werken (binnenkort) samen met een online marketing bureau. Zorg ervoor dat je niet achter blijft. Zorg ervoor dat de autoriteit

 

 1. Wij kunnen sneller resultaat behalen door onze ervaring en netwerk

Met kennis en ervaring op zak kun je veel sneller iets bereiken, dan wanneer iets totaal nieuw voor je is. Wij hebben sinds 2013 ervaring. Met een groot aantal klanten in onze portefeuille kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij expert zijn op het gebied van online marketing. SEO uitbesteden, dus ook linkbuilding, wij zorgen voor nieuwe omzet.

SEO uitbesteden bij een ervaren SEO bureau? Sinds 2013 bewezen resultaat in e-commerce, B2B & B2C