Wij leggen de verschillende onderdelen van online marketing uit in begrijpelijk taal. Vergroot je online marketing kennis en download een van onze gidsen of checklists.

Heb je na het downloaden van onderstaande informatie een brandende vraag? Of vind je dat er iets ontbreekt? Bel ons (vrijblijvend) op 035-544 86 33.

 

Hoger scoren in Google gids

Gids: Hoger scoren in Google voor beginners

Wil je beter scoren met je website of webshop? Op het internet is er ontzettend veel informatie te vinden omtrent online marketing. Al deze trends & best practices zijn gebundeld in een overzichtelijk document. Praktische tips + begrijpelijke taal. Download onze 9-delige SEO gids.


Overstap naar HTTPS

Checklist: Overstappen van HTTP naar HTTPS

Om een overstap naar HTTPS eenvoudig + inzichtelijk te maken, hebben we een checklist gemaakt die je kan toepassen voorafgaand, tijdens of na een HTTPS migratie. Gebruik het stappenplan + tools voor een soepele overstap van HTTP naar HTTPS.


Remarketing List for Search Ads

Gids: Remarketings Lists for Search Ads instellen

Met Remarketing List for Search Ads (RLSA) is een zeer waardevolle aanvulling op je Adwords campagne. Target specifieke doelgroepen met relevant advertentieteksten of pas een bodaanpassing toe op specifieke doelgroepen. Stel binnen 10 minuten RLSA in!


See-Think-Do-Care-model

Online groeien met SEE-THINK-DO-CARE model

Door de doelgroep in kaart te brengen, is het makkelijker om beter antwoord te geven op de wensen, problemen en/of vragen van de doelgroep. Wil je een op een gestructureerde manier aan de slag gaan met online marketing? Gebruik het SEE-THINK-DO-CARE model.


Hoe doe je zoekwoorden onderzoek

Gids: Hoe doe je zoekwoorden onderzoek

Gebruik tijdens het zoekwoorden onderzoek niet alleen de zoekwoordplanner van Google Adwords. Start met het in kaart brengen van de doelgroep. Wat zijn veel gestelde vragen? Wat zijn long tail zoekwoorden? Kortom: gebruik onze gids voor gedegen zoekwoorden onderzoek.


Hoe doe je linkbuilding

Gids: Hoe doe je link building

Link building, het verkrijgen van extra verwijzingen, backlinks, uitgroeien tot autoriteit… er bestaan verschillende definities voor het verkrijgen van links vanaf een externe website naar je eigen website. Gebruik onze tips en doe link building op een legitieme manier.