Wij zijn Search Signals!

Klein in omvang by design. Een perfecte ‘fit’ voor underdogs en wereldverbeteraars die willen winnen op de ready-to-decide platformen. Maak kennis met onze dapp’re strijders.

Bas Search Signals
Bokshandschoenen

Business as a force for good.

Wij geloven dat marketingbureaus een belangrijke bijdrage aan een eerlijkere wereld kunnen leveren. Door CO2 neutraal te opereren en te sturen op impact- in plaats van winstmaximalisatie. Door te knokken voor challengers die als missie hebben om de wereld eerlijker, duurzamer of beter te maken. En door de inzet van marketing die als doel heeft kopers on-demand te informeren tijdens de customer journey.

Met onze intrinsieke vechtlust transformeren wij challengers in de winnaars van morgen.

Waarden
 • 1

  We knokken voor wat juist is.

  Omdat we graag tegen de stroom in te zwemmen voor hetgeen wat juist is. Omdat winnen vanuit een achterstand het allerbeste voelt.

 • 2

  We winnen als een team.

  Doordat we effectief samenwerken belangrijker vinden dan het strelen van onze ego’s. Niemand weet alles. Maar samen weten we best veel.

 • 3

  We gaan recht door zee.

  Want alleen dan respecteer je jouw gesprekspartner echt. We zijn eerlijk en direct met respect. En voor #bullshitbingo het verkeerde adres.

 • 4

  We steunen dappere moves.

  Omdat je door nieuwe dingen te proberen blijft leren. Juist als je een fout maakt. Met een dappere move kun je dus alleen maar winnen.

 • 5

  We respecteren planeet aarde.

  Want Mars lijkt ons niks om op te wonen. Iedereen weet dat het nodig is. En wij geven waar mogelijk het goede voorbeeld door het ook echt te doen.

Wil je ook werken bij Search Signals?

Bekijk onze vacatures